Hoppa till innehåll
Telekområdgivarnas styrelse har utsett Stephan Guiance till ny vd. Stephan kommer närmast från ett uppdrag som generalsekreterare för Svenska E-sportförbundet, men har tidigare varit vd för bland annat Teracom och Hockeyallsvenskan och har lång erfarenhet från techsektorn och tv-industrin. 

– Jag är mycket glad över att få välkomna Stephan som ny vd för Telekområdgivarna. Han stämmer helt överens med den ledare vi har sökt och han kommer kunna fortsätta att utveckla verksamheten, säger styrelsens ordförande Kerstin Karlsson och får medhåll av My Bergdahl, näringspolitisk expert på TechSverige tillika ägarrepresentant i styrelsen:

– Med Stephan kommer Telekområdgivarna att kunna ta ytterligare steg och fortsätta den positiva utvecklingen.

Stephan Guiance, som tillträder sitt nya uppdrag den 1 augusti, är både glad och hedrad över att ha fått förtroendet att leda Telekområdgivarna:

– Det känns inspirerande och på samma gång viktigt att få möjligheten att jobba tillsammans med alla kompetenta kollegor på kansliet som gör skillnad varje dag för både konsumenter och marknadens aktörer.