Hoppa till innehåll

Våra nätverk

People in tech – Nätverket för dig inom HR

Med nätverket People in tech vill TechSverige ge dig möjlighet till nya kontakter inom techbranschen och erbjuda kortare föreläsningar och diskussioner kring aktuella arbetsgivarfrågor och HR-trender inom tech. Nätverket riktar sig till dig inom HR och är kostnadsfritt och exklusivt för TechSveriges medlemmar!

Vi träffas digitalt ca en gång i månaden och lär oss mer om och diskuterar olika intressanta frågor främst kopplat till HR-området. På vissa träffar bjuds externa experter in för att dela med sig av sina erfarenheter.

Vi hoppas att du vill och har möjlighet att avsätta tid och utvecklas tillsammans med oss i nätverket! Vill du vara med kontaktar du Tobias Odervång:

tobias.odervang@techsverige.se

Public Affairs- och kommunikations-nätverket

Nätverket riktar sig till dig som är Public Affairs- eller kommunikationsansvarig på ett medlemsföretag inom TechSverige. Med nätverket erbjuds ett forum för att belysa och diskutera aktuella frågor hos TechSverige och medlemsföretagen med fokus på kommunikation och politik.

Under mötena ges också möjlighet att ge inspel till förbundets prioriteringar i påverkansarbetet. Träffarna ger möjlighet till kunskapsutbyte, omvärldsspaning och till nätverkande med branschkollegor. Vid tillfällen bjuds externa gästföreläsare och experter in. Deltagandet är kostnadsfritt och exklusivt för medlemsföretag inom TechSverige.

Nätverket leds av Christina Ramm-Ericson, näringspolitisk chef och Nicole Vianna, kommunikationschef på TechSverige.

Om du vill vara med i nätverket kontaktar du Nicole Vianna:

nicole.vianna@techsverige.se