Hoppa till innehåll

Handlar du med produkter och/eller tjänster inom tech?
TechSveriges standardavtal kan ge dig stor nytta i din arbetsvardag! Våra standardavtal är utformade för att ge extra tydlighet och klara riktlinjer – kanske det bästa sättet att förhindra en tvist mellan parter.

TechSveriges standardavtal hjälper dig att snabbt och säkert teckna avtal

Du kan snabbt ingå avtal som grundar sig på standardavtal och det kräver relativt liten juridisk kunskap. Lite förenklat kan man säga att standardavtalen är den finstilta delen i affärsavtalet. Det är enkelt att göra tillägg och anpassningar i avtalen så att villkoren passar just din affär.

Ett kommersiellt avtal består av två delar – en unik del för det specifika avtalet och en allmän del som består av ett standardavtal. Det är viktigt att motparten känner till innehållet i standardavtalet så se till att bifoga standardavtalet med det enskilda avtalet.

Abonnera på TechSveriges digitala standardavtal

Alla våra standardavtal, digitala eller tryckta avtalsdokument köper du i vår butik. Allra enklast är att abonnera på våra digitala standardavtal – det ger alla medarbetare på ditt företag tillgång till standardavtalen digitalt. Enskilda avtal säljs i 10-pack som trycks och skickas till den leveransadress som du väljer.

Som moderbolag kan ni teckna en särskild koncernlicens vilket ger samtliga dotterbolag tillgång till standardavtalen. Kontakta oss på standardavtal@techsverige.se om du vill veta mer om koncernlicenser.

Kontakta oss för mer information

Vill du komma i kontakt med oss angående TechSveriges standardavtal är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, standardavtal@techsverige.se så hjälper vi dig.

Kraftiga rabatter för våra medlemmar

Är ditt företag medlem i TechSverige köper du standardavtalen till kraftigt rabatterat pris. Observera att du måste vara inloggad i butiken för att inte missa din medlemsrabatt! Kontakta oss på standardavtal@techsverige.se om du behöver hjälp att se om ditt företag är medlemmar i TechSverige.