Hoppa till innehåll
Vad erbjuder ni?
Med Streamify så behöver man bara en mobiltelefon för att nå nya intäkter. Mobiltelefonen använder man för att enkelt sända live och pengar tjänar man genom att tittaren köper digitala biljetter eller donerar pengar.

Vi har exempel på innovativa restaurangägare som sänder digitala afterworks där mat, dryck och livesändning ingår i den digitala biljetten. För musiker har det visat sig framgångsrikt att bjuda på livesändningen och acceptera donationer från tittarna.

Streamify är busenkelt och helt kostnadsfritt att använda. Under denna svåra period behåller våra kunder 90% av intäkten istället för normala 70%.

Varför har ni tagit detta initiativ?
Vi har under de senaste veckorna talat med väldigt många oroliga företagare, föreningar, gym, musiker, talare, restaurangägare med flera, som söker efter digitala intäkter då deras normala verksamhet som bygger på att människor träffas fysiskt nästan helt upphört.

Vilka riktar ni er till?
Vi riktar oss till alla branscher som nu snabbt behöver digitala intäkter, till exempel sportföreningar, musiker, fitness, talare, med flera.

Vad önskar ni uppnå?
Vi vill samla och ge alla möjlighet att snabbt ställa om till digitala intäkter. Bland annat lanserar vi nu tre stycken kanaler; Digitalt konserthus, Digitalt talarforum och Digital träning, där vi bjuder in alla till samma möjlighet.

Mer information finner man på denna länk: https://www.streamify.io/nya-kanaler-ger-nya-intakter