Hoppa till innehåll
Sverige och världen befinner sig just nu i en av sina värsta kriser någonsin utifrån det nya Corona-viruset covid-19. Det finns en rad olika utmaningar som behöver hanteras för att begränsa smittspridningen, samtidigt som vi också måste säkra att samhälle och näringsliv, i möjligaste mån, fortsatt ska kunna fungera. Här vet vi att vår bransch sitter på unik kompetens och lösningar, och vi vet också att branschen vill vara med och bidra konstruktivt.

IT&Telekomföretagen uppmanar därför alla våra medlemmar men också branschens övriga aktörer att lyfta goda initiativ under #vitecherupp.

Techindustrin står redo för att underlätta för alla delar av samhället, såväl för det offentliga som det privata, att fortsatt hålla viktiga och kritiska verksamheter igång. Vår förhoppning är att det kan bli en positiv och konstruktiv samling och rörelse kring #vitecherupp och att vi som bransch visar att vi bidrar och vill göra vårt yttersta för att hantera den svåra situation vi alla befinner oss i. Jag hoppas också att politiken, myndigheter, forskare, media och andra aktörer vänder sig till de tech-hjältar som finns där ute och som står redo att bidra.

Vi täcker upp tillsammans!