Hoppa till innehåll
Vad erbjuder ni konkret?
Vi erbjuder en kostnadsfri genomgång av de viktigaste funktionerna i Microsoft Teams och hur man kan arbeta i verktyget. Information utbildningen finns när: https://ways.se/sv/dokumenthantering/seminarier/microsoft-teams-webbinarium/

Varför har ni tagit detta initiativ?
På grund av COVID-19 förändras våra arbetssätt nu drastiskt. Ett fungerande distansarbete extremt viktigt, vi förväntas kunna arbeta hemma precis som vi normalt gör på jobbet. Olika former av möten ska hanteras, så som t ex. avdelningsmöten, gruppmöten, utbildningar, workshops mm. Samarbete, kommunikation, digital dokumenthantering och delning är viktiga pusselbitar i att få det att lyckas. Vi vill bidra på vårt sätt.

Vad önskar ni uppnå?
Kortsiktigt: Hjälpa alla som har behov att kunna arbeta på distans och göra det efter bästa förmåga.
Långsiktig: Kanske detta ger oss goodwill, och de vet var de skall kunna vända sig om dom har mera behov och att vi kan stödja dom i det arbetet.

Vilka riktar ni er till med ert initiativ?
Alla som har behov – hela bolaget, vänner, kontakter mm.