Hoppa till innehåll
Varför har ni tagit detta initiativ inom ramen för #vitecherupp?
Vi ser just nu en mycket ovanlig situation, där samhällets infrastruktur beprövas kraftigt. Många företag har gått över till att arbeta hemifrån vilket leder till ett stort användande av exempelvis digitala workspace-lösningar från kompetenta leverantörer som Citrix, VMware med flera. Säkerheten i dessa lösningar är i regel mycket god, men när en hel arbetsstyrka samtidigt arbetar på distans blir vissa nyckelfunktioner känsliga för exempelvis överbelastningsattacker. En riktad attack skulle kunna begränsa eller förhindra en hel organisation från att utföra sitt arbete. Baffin Bay Networks anser att alla organisationer bör få eliminera den risken i tider som dessa, utan att behöva genomföra långa projekt eller ta ytterligare en oförutsedd kostnad.

Vad önskar ni uppnå?
Att kunna garantera tillgänglighet för så många företag och organisationers som möjligt. Tillgängligheten är mycket central just nu, både för att företag ska kunna bedriva sin interna kommunikation friktionsfritt och även för att kunna bedriva sin externa verksamhet utan avbrott. Baffin Bay Networks vill kunna se tillbaka på den här minst sagt krisartade situationen och känna att vi gjorde vad vi kunde för att situationen inte skulle blir värre än nödvändigt för företag och organisationer.

Vilka riktar ni er till med ert initiativ?
Initiativet riktar sig till alla företag som har någon form av verksamhet eller tjänster via Internet. Även om behovet av att skydda kritiska tillgångar som möjliggör hemarbete är skriande så är förstås kommunikationen med kunder, leverantörer och partners också vital. Baffin Bay Networks skyddar alla former av Internetbaserade tillgångar. Vare sig det rör sig om en hemsida, applikation, konferenstjänst eller webbserver så kan vi slå på skyddet för dessa tillgångar inom femton minuter.

Vad erbjuder ni konkret?
Baffin Bay Networks erbjuder företag ett avancerat och komplett skydd mot Internetbaserade attacker kostnadsfritt i minst 90 dagar. Vi kan enkelt aktivera skyddet från vårt supportcenter och det kräver varken hårdvara eller installation på plats. Via en intuitiv portal kan alla användare enkelt se effekten av skyddet och följa sina trafikflöden.

Skyddet fungerar prediktivt, bygger på maskininlärning och kunskap från vårt expertteam. Baffin Bay Networks är ett svenskt företag med personal för utveckling och support baserade i Stockholm, tillgängliga för våra användare dygnet runt. Den data vi använder för vår tjänst stannar inom Sverige/EU och följer reglerna för GDPR. Alla företag, oavsett storlek, bransch eller sektor, är välkomna att slå på skyddet genom att kontakta oss på hello@baffinbaynetworks.com.

Läs mer om tjänsten på baffinbaynetworks.com