Hoppa till innehåll
Varmt välkommen till Framtidens Hälso & Sjukvård och e-Hälsa+MVTe 2023

– den främsta mötesplatsen för sjukvården samt e-hälsa och välfärdsteknologi.

Kom och träffa representanter från oss på TechSverige på plats. Dela med er av era utmaningar så kan vi ge förslag på lösningar som kan hjälpa er att uppnå er fulla potential. Upplev Sveriges största mässa för sjukvården samt den offentliga sektorn, där över 250 högkvalitativa utställare visar innovativa lösningar på framtidens utmaningar. Passa på att ta del av kunskapsutbyten och knyt nya kontakter eller varför inte bara kom förbi och säg hej.

Här tar ni även del av en förstklassig konferens med över 200 talare. Konferensprogrammet är fullspäckat med intressanta föreläsare som motiverar och inspirerar till positiv förändring och effektivisering inom vård och omsorg. Här erbjuds ni en hel värld av möjligheter till kompetensutveckling.

 På plats finner ni:

·       Heltäckande konferensprogram

·       Ett fullmatat mässgolv

·       Workshops

·       Paneldebatter

·       Öppna scener

·       Branschmingel

Och mycket mer.

 

Kom och träffa oss

Vi bjuder på entrén och ger 50 % rabatt på konferensbiljetterna.

Använd vår VIP-kod techsverige50 för att nyttja erbjudandet.

 

e-halsastockholm.se

framtidenshalsosjukvard.se