Hoppa till innehåll
Introduktion till IT&Telekomföretagens standardavtal är ett webbinarium som äger rum den 18 maj samt den 24 september. Introduktionen ger deltagarna en bättre förståelse för hur företagsspecifika avtal byggs med hjälp av IT&Telekomföretagens standardavtal. Vi kommer även att gå igenom några av de centrala avtalen i IT&Telekomföretagens utbud. Webbinariet leds av Erik Bergenstråhle, advokat, delägare, Cirio Advokatbyrå.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar med företagets IT-avtal och som önskar en introduktion till IT&Telekomföretagens utbud av standardavtal samt tips och råd om hur du och företaget kan använda dem i olika situationer.I T&Telekomföretagens standardavtal kan användas av alla som köper och säljer IT- och telekomprodukter och -tjänster.

Pris

500 sek ex moms för medlemmar.

1000 sek ex moms för icke medlemmar.

Information om hur du ansluter dig får du i bokningsbekräftelsen.

Kontakta Mamite Andersson, IT&Telekomföretagen om du har frågor.