Hoppa till innehåll
Varför har ni tagit detta initiativ? 
Unit4 är ett teknikföretag med fokus på människor och i nästan 40 år har vi skapat affärssystem med syfte att möta människors utmaningar, förenkla deras vardag och stötta våra kunder så att de kan utföra sina viktiga samhällsuppdrag.

Distansarbete blev plötsligt verklighet för väldigt många människor samtidigt, i vissa fall för hela verksamheter. Videokonferenssamtal äger rum vid köksbord över hela världen och barn går i skolan hemma, med sina föräldrar som lärare. Att hålla ihop teamet på jobbet och förstå hur medarbetarna mår blir svårare när man plötsligt inte träffas i korridorerna. Samtidigt har det blivit ännu viktigare att vara närvarande för sina anställda och kunna informera snabbt och regelbundet.

Vad erbjuder ni konkret?
Vi har ett nytt medarbetarverktyg – Intuo – som är till stor nytta vid distansarbete.

Med hjälp av Intuo kan du ha regelbundna avstämningar med ditt team och lyssna till hur de mår, vad de gör, arbetar med samt skicka pulsundersökningar och vid behov vidta åtgärder. Det är dessutom en plattform där de anställda kan uttrycka oro och ge feedback om deras nuvarande situation.

Vi vill ge alla verksamheter som vill, möjligheten att använda delar av vårt medarbetarverktyg ”Intuo” kostnadsfritt under sex månader. Mer information här >>

Vilka riktar ni er till med ert initiativ? 

Unit4 arbetar främst med personalintensiva verksamheter och vi har specialiserat oss på tjänsteföretag, bygg- och entreprenad, fastighetsbolag, offentlig sektor, ideella organisationer samt högre utbildning och forskning. Men Intuo passar de flesta verksamheter.

Vad önskar ni uppnå? 

Det är samhällsviktigt, men även utmanande, för både företag och offentliga organisationer att upprätthålla sin verksamhet i dagens läge. Kan våra lösningar hjälpa till att förenkla deras arbete så känns det som en vinst för oss.