Hoppa till innehåll
Vad erbjuder ni konkret?

Vi tycker det är oerhört viktigt att vara med och bidrag och har under den senaste veckan haft flera olika kostnadsfria webinarier om distansarbete med över 150 deltagare. I och med att de varit så populära så erbjuder vi också webinarier i digitalt ledarskap där man får hjälp att driva och utveckla sitt ledarskap i digitala kanaler. Både över hangout och andra former av distansverktyg. Vi vill också uppmuntra till mer digitalisering vilket innebär att vi har tagit fram e-luncher där vi bjuder på en digital rådgivningslunch. Enkelt beskrivet innebär det att du väljer den lunch du önskar på ett av dina lokala lunchställen och så skickar vi hem den till dig så att du slipper gå utanför dörren samtidigt som vi gör en insats för de lokala restaurangerna som har det lite tufft just nu. På så sätt kan vi stötta näringslivet genom att dela med oss av våra samlade erfarenheter och kunskap samtidigt som vi tillsammans stöttar den lokala restaurangen och får tid att snacka digitalisering tillsammans över en härlig e-lunch.

Vi har under veckans gång hjälpt flera olika företag att komma igång med sin digitalisering genom att hjälpa till och coacha olika företag i sin digitala mognad. Där vi både stöttat i verktygsval och tips för hur man arbetar effektivare med digitala verktyg och över länk. Som en uppföljning till våra webinar om distansarbete har vi också tagit fram en infographic om remote work som man gärna får dela och sprida.

Varför har ni tagit detta initiativ?

Vi vill vara med och bidra i denna knepiga tid och skapa förutsättningar för mer digitalisering i samhället. Vi utvecklar digitala affärer, mjukvara, verksamheter och människor varje dag och ser att om vi kan vara med och bidra på något sätt så vill vi såklart vara det.

Vad önskar ni uppnå?

Givetvis är vårt mål att skapa förutsättningar för att verksamheter runt om kring i vårt samhälle ska fungera så bra som möjligt i denna tid. Där kan vi vara med och bidra genom att hjälpa till att digitalisera och ge rådgivning kring hur man kan anpassa sin verksamhet efter bästa digitala förmåga. Vi har dessutom haft en hel del rådgivning kring teknikval och digitala tjänster som kan vara bra att ha koll på om man jobbar på distans för första gången.

Vilka riktar ni er till med ert initiativ?

Vi riktar oss till alla typer av företag och personer som behöver hjälp med digitalisering. Vi är verksamma inom flera olika branscher och är bekanta med de flesta programmeringsspråken och teknologierna vilket gör att vi är väldigt anpassningsbara och kan hjälpa till oavsett teknisk höjd på utmaningen.

 

Klicka här för att ta del av våra webbinarier

Klicka här för e-lunch