Hoppa till innehåll
Vad erbjuder ni?
Snaptive är en digital kurator-tjänst som tillhandahåller utbildade kuratorer. Kuratorerna erbjuder samtalsstöd, professionell rådgivning och motiverande samtal för vägledning i vardagen. En kurator i mobilen, helt enkelt.

Vilka riktar ni er till?
Vi samarbetar egentligen främst med omsorgsboenden, skolor och företag. Men eftersom att situationen ser ut som den gör just nu har vi faktiskt valt att tillfälligt öppna upp vår kurator chatt för alla.

Varför har ni tagit detta initiativ?
I tider som dessa är det många som behöver stöd och rådgivning, så det känns som en självklarhet för oss att tillgängliggöra appen för så många som möjligt. Dessutom är vården så pass överbelastad just nu och om vi då kan underlätta genom att erbjuda utbildade kuratorer för personer med psykiska besvär –  i vår app ­– så är det ju fantastiskt!

Vad önskar ni uppnå?
Vårt mål är att proaktivt förbättra psykisk hälsa och Snaptive finns för allas rätt att må bra. I stora kriser som små vill vi på ett snabbt, enkelt och smidigt sätt finnas där för alla som behöver någon att prata med.