Hoppa till innehåll
Varför har ni tagit detta initiativ inom ramen för #vitecherupp?
Vi anser att Sverige inte kan stanna upp, trots detta allvarliga läge med Convid-19. Vi har därför breddat vår tjänsteportfölj för att tillmötesgå den utmaning och förändring Sveriges företag befinner sig i just nu.

Det gäller att ständigt förnya och anpassa sig efter marknaden vilket vi alltid försöker göra.

Vad önskar ni uppnå?
Att fler företag kan fortsätta bedriva sin verksamhet med en mer flexibel och kostnadseffektiv anställning. Därför erbjuder vi utöver direktrekrytering interim- och Gig-konsulting. Med detta hoppas vi på att fler inte behöver avsluta sin anställning helt eller avsluta den process kandidaten påbörjat för en viss tjänst/ roll.

Vi tycker uppropet #vitecherupp är ett mycket bra initiativ då vi alla behöver agera och hjälpa till i detta allvarliga läge. Vi uppmanar också vårt kandidatnätverk att tänka sig en mer flexibel anställning.

Vad erbjuder ni?
Utöver en mer flexibel anställning med interim- och Gig-konsulting så hjälper vi även företag i deras offboarding arbete när de behöver avsluta flertalet anställningar. Syftet med den tjänsten är att ge de som lämnar företaget det bästa förutsättningar inför sina nya utmaningar. Vi träffar dem i ett personligt coach- och karriärsamtal, hjälper till med CV och personligt brev samt hur en Linkedin profil ska se ut för att vara iögonfallande i en rekryterares ögon.
Detta är av yttersta vikt för att värna om företagets employer branding samt behålla en god relation till sina före detta anställda.