Hoppa till innehåll

Tillsammans är vi viktigare än någonsin

Välkommen som medlem i TechSverige!

TechSverige finns för att ge dig det stöd du behöver. Genom vårt starka påverkansarbete och kontakter med politiker och andra beslutsfattare agerar vi för att skapa rätt förutsättningar för branschen och för att öka förståelsen kring vad som krävs för att vi ska ha en konkurrenskraftig tjänstesektor och en världsledande techsektor.

Våra olika medlemskap ger er direkt tillgång till ett värdefullt kontaktnät av branschkollegor och experter, juridiskt rådgivning, tillgång till försäkringar, utbildningar och kollektivavtal.

På den här sidan har vi samlat information du kan behöva som ny medlem.

Branschmedlemskap

Genom ert branschmedlemskap i TechSverige ges ni stor möjlighet att påverka beslutsfattare i såväl Sverige som Europa. Med våra drygt 1 400 medlems­företag är vi en stark röst, och ofta remissinstans, i viktiga branschgemensamma frågor. Våra experter arbetar fokuserat – i nära samverkan med medlems­företagen – med påverkansarbete och opinionsbildning inom områden av stor relevans för branschens fortsatta tillväxt och konkurrenskraft.

Detta ingår i ditt branschmedlemskap

Two women locking at lap top
FORUM FÖR MEDLEMSPÅVERKAN
AKTUELLA SAMVERKANSPROJEKT
MEDLEMSFÖRMÅNER

Bransch- och arbetsgivarmedlemskap

I tillägg till vår branschverksamhet – som ger direkt tillgång till ett värdefullt kontaktnät av branschkollegor och experter, och möjlighet att delta i vårt gemensamma arbete med alltifrån formulering av branschgemensamma utmaningar till påverkansaktiviteter – får du personlig arbetsgivarservice och förhandlingsstöd genom Almega och vår webbaserade Arbetsgivarguide, samt bransch­anpassade och flexibla kollektivavtal.

DETTA INGÅR I DITT BRANSCH- OCH ARBETSGIVARMEDLEMSKAP

Laptop desktop

förmåner

Rabatt på TechSveriges Standardavtal

Som medlem får du en mycket bra rabatt på TechSveriges standardavtal. Vi erbjuder ett 20-tal standardavtal som täcker en rad avtalsområden.