Hoppa till innehåll

Regeringens satsningar diskuteras på Kvalitetsmässan

TechSveriges förbundskapten Åsa Zetterberg diskuterar regeringens digitaliseringssatsningar tillsammans med bland andra civilminister Erik Slottner på Kvalitetsmässan i Göteborg.

Kvalitetsmässan arrangeras vartannat år på Svenska Mässan i Göteborg och årets upplaga äger rum den 21–23 november 2023.

I konferensen med rubriken Sveriges agenda för digitalisering deltar TechSveriges förbundsdirektör Åsa Zetterberg tillsammans med civilminister Erik Slottner och Palle Lundberg, vd för SKR. Joakim Jardenberg är moderator.

I konferensen som äger rum tisdagen 21 november 16.15–17.15 diskuteras huruvida regeringens satsningar i linje med vad som efterfrågas av offentlig sektor, och i vilken utsträckning samverkar man med företagen som ska leverera lösningarna till kommuner, regioner och stat? Har man samma bild av vilka utmaningar vi står inför och hur man löser dessa?

Kvalitetsmässan är en mötesplats för alla som arbetar med att utveckla offentlig sektor. Det gäller tjänstemän och förtroendevalda, men även företag och förebilder som bidrar till att Sveriges offentliga verksamheter i många avseenden är världsledande. Sedan starten 1989 har Kvalitetsmässan vuxit i omfattning och är numera Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling.