Hoppa till innehåll
Brinner du för hur ny teknologi och digitalisering kan skapa nytta inom välfärden och offentlig sektor. Är du personen som vill driva på utvecklingen av marknaden och användningen av healthtechlösningar och välfärdsteknik?

Vill du vara med och påverka techbranschen, opinionen och politiken inom dessa frågor genom att vara vår expert och talesperson? Då kan tjänsten som näringspolitisk expert hos oss på TechSverige vara något för dig!

Som näringspolitisk expert på TechSverige (f.d. IT&Telekomföretagen) spelar du en central roll i att stötta medlemsföretag och tar Sveriges digitala utveckling till nästa nivå.

Genom att vara kunnig, inspirerande och drivande kommer du bidra till techbranschens och i synnerhet healthtechbranschens utveckling. Du kommer att ha kontakter med medlemsföretag, politiker och företagsledare. Tillsammans med dina vassa kollegor inom TechSverige kommer du befinna dig i en stimulerande miljö och verka tillsammans för en spännande bransch.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan här