Hoppa till innehåll
Varför har ni tagit detta initiativ?
Som en ganska liten spelare i det här sammanhanget vill vi på DVA vara med och göra det lilla vi kan. Under rådande omständigheter, där produktion i mångt och mycket stannar upp, vill vi utnyttja de resurser vi har, t ex våra 3D-skrivare, för att hjälpa till.

Vad önskar ni uppnå?
Med vårt bidrag vill vi öka säkerheten för de som arbetar inom vården.

Vilka riktar ni er till med ert initiativ?
Vi riktar oss till alla som har utsatta yrken och behöver skyddsmaterial.

Vad erbjuder ni?
DVA är en Creative Tech studio. Genom Creative Engineering, AR & VR, kombinerar vi kommunikation med teknologi för att skapa värde för våra kunder. Vi erbjuder interaktiva installationer, 3D-print och CAD, virtual reality produktioner, augmented reality appar, AR för sociala medier, affärsutveckling och innovation.