Hoppa till innehåll

Bli medlem i TechSverige

Vill du ha mer tid för att fokusera på din verksamhet och det du är bäst på?
Några av Sveriges bästa arbetsrättsjurister hjälper dig med allt från arbetsrättslig och juridisk rådgivning till hjälp vid tvister.

Vill du påverka förutsättningarna för din verksamhet?
Tillsammans med våra nästan 1500 medlems­företag är vi en stark kraft att påverka beslutsfattare på alla nivåer.
Som medlem ger vi dig allt du behöver för att kunna vara den bästa arbetsgivaren för dina medarbetare.

Gör som drygt 1 400 andra techbolag, bli medlem i TechSverige, bransch- och arbetsgivar­organisationen för alla företag inom techsektorn.

Branschmedlemskap

Branschmedlemskap är skapat för företag som på riktigt vill vara med och påverka branschens förutsättningar. Medlems­företaget får möjlighet att vara med i rådsverksamhet, arbetsgrupper och olika påverkansgrupper, både inom TechSverige, Almega och Svenskt Näringsliv. Dessutom innehåller det unika möjligheter att nätverka och knyta viktiga kontakter med andra inom branschen. I branschmedlemskapet ingår även medlemskap i Svenskt Näringsliv.

Bransch- och arbetsgivarmedlemskap

Detta medlemskap innehåller förutom allt i det rena branschmedlemskapet även kollektivavtal och personlig arbetsgivarservice med bland annat förhandlingsstöd och hjälp av erfarna jurister. I bransch- och arbetsgivarmedlemskapet ingår även medlemskap i Svenskt Näringsliv.
Ett kollektivavtal erbjuder inte bara en grundtrygghet på arbetsplatsen, det är även en kvalitetsstämpel på företaget, i vissa fall kan det vara ett krav i exempelvis en upphandling. Det ger även en hel del möjligheter kopplat till LAS som företag utan kollektivavtal inte kan dra nytta av.

Associerat företag

Denna samverkansform är skapat för företag som på riktigt vill vara med och påverka branschens förutsättningar men ännu inte känner att dom vill gå in som fullvärdig medlem. Företag som är associerat får möjlighet att vara med i rådsverksamhet, arbetsgrupper och olika påverkansgrupper TechSverige. Dessutom innehåller det unika möjligheter att nätverka och knyta viktiga kontakter med andra inom branschen

Startup – prova på

För dig som driver ett nystartat företag och vill vara med och påverka branschens förutsättningar utan att bli formell medlem har vi tagit fram detta erbjudande. Du får möjlighet att vara med i våra råd, arbetsgrupper och olika påverkansgrupper inom TechSverige. Dessutom får du unika möjligheter att nätverka och knyta viktiga kontakter med andra inom branschen.

”Tillgång till omvärldsbevakning, till exempel om vilka lagar och regler som kan påverka oss på både nationell och EU-nivå, är alltid mycket värdefullt. Likaså möjligheten att gemensamt driva frågor som är viktiga för branschen och att nätverka med branschkollegor och experter.”

Stefan Albertsson, vd, AddSecure

Intresserad?

 • Fyll i intresseanmälan

  Det första du behöver göra är att fylla i några få uppgifter i formuläret för intresseanmälan nedan och klicka på ”Skicka in”. Detta för att vi ska ha ett underlag för ett första samtal.

 • Få återkoppling från oss

  När du har gjort en intresseanmälan tar vi kontakt med dig för att stämma av förutsättningarna för ett medlemskap. Vilken service och förmåner som ingår, vilka möjligheter och skyldigheter kollektiv­avtalet innebär samt kostnad för medlemskapet.

 • Ansök om medlemskap

  Efter att vi i vårt samtal kommit överens om medlemskapet, kan du ansöka om medlemskap. Ansökan sker digitalt och vi finns här för att hjälpa dig att färdigställa den – hur du ska fylla i och vilka handlingar som behöver skickas in.

 • Välkommen som medlem!

  Slutligen går vi igenom din ansökan, och om allt är i sin ordning bekräftar vi medlemskapet. Ditt företag får ett medlemsnummer och du kan logga in i Arbetsgivarguiden och börja nyttja våra medlemsförmåner.

Ta första steget

Börja med att göra en intresseanmälan

Vad roligt att du är intresserad av att veta mer om hur ett medlemskap hos oss kan stärka ditt företag.

Allt du behöver göra är att fylla i uppgifterna i intresseanmälan och klicka på ”Skicka in”. Då har vi ett underlag för ett första samtal och kommer inom kort att kontakta dig. När du fyller i formuläret godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter, så att vi kan återkoppla till dig med rätt information. Men du kan vara helt lugn – med vår dataskyddspolicy är du i trygga händer.

Intresseanmälan