Testa oss först och bestäm dig sen!

Som bransch­organisation klarar vi av att göra sådant som är svårt, om inte omöjligt, för enskilda företag.

Men för att vi ska lyckas vara fortsatt betydelsefulla som branschföreträdare måste vi bli mer relevanta för små nystartade tillväxtbolag som idag verkar som innovationsmotorer för många av samhällets aktörer.

TechSverige består av cirka 1400 små, nystartade, väletablerade och stora medlems­företag.

Vi skapar bästa möjliga villkor för en världsledande techsektor i Sverige.

Vill ni hänga på?

Testa oss först och bestäm er sen!

Erbjudandet i korthet:

  • Vårt ”prova-på-erbjudande” är ett tidsbegränsat erbjudande om ett år.
  • Erbjudandet riktar sig till företag som är nystartade och har färre än 25 anställda.
  • Det kostar 1000 kr.
  • Som ”prova-på-are” har ni möjlighet att delta i allt vårt branscharbete, exempelvis rådsverksamhet (trots att ni inte kommer att omfattas av något formellt medlemskap). Vi ska såklart se till att ni presenteras för intressanta grupperingar som förhoppningsvis jobbar med de frågor ni är intresserade av.
  • Ni får självklart samma förmåner som medlemmar, bland annat kraftiga rabatter på TechSveriges standardavtal.

Om du har frågor går det bra att kontakta Mamite Andersson. Klicka på denna länk för att ladda ner och ansökningsformuläret. ansokan-prova-pa-2021  Detta ska fyllas i, signeras och mailas till mamite.andersson@techsverige.se , se anvisningar i dokumentet.

När du fyller i kontaktformuläret här nedan innebär det att vi kommer att behandla personuppgifter för den som du anmält som kontaktperson. Detta för att vi ska kunna återkoppla med rätt information. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter och vilka rättigheter den registrerade har.

Få branschnyheter från TechSverige

Vårt nyhetsbrev ”Branschnyheter från TechSverige”, som skickas ut via e-post och publiceras här en gång i månaden, håller dig uppdaterad om vår verksamhet som bransch­organisation. Läs bland annat om vilka frågor som är i fokus och vilka aktiviteter som är på gång just nu, medlems- och medarbetarintervjuer, och aktuella blogginlägg!