Hoppa till innehåll

TechSverige söker arbetsrättsexperter, jurister och arbetsgivarpolitisk expert

Vill du jobba för ett Sverige där digitaliseringens möjligheter tas tillvara ännu bättre och för en techbransch i världsklass? 

TechSverige befinner sig just nu i en mycket spännande fas, där vi bland annat bygger upp en egen arbetsgivarverksamhet i syfte att leverera målgruppsanpassad service, stöd och support till våra medlemmar.

Hos oss jobbar redan idag engagerade experter inom olika områden som förstår techbranschens unika behov och synsätt och vi är alla 100 % inriktade på att tillgodose dem. Men, vi behöver bli fler!

Nu söker vi en kvalificerad arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus som kommer att spela en nyckelroll i att stödja våra medlemmar inom områden som arbetsrätt, kollektivavtal och arbetsgivarpolitik.

Vi söker även kvalificerade arbetsrättsjurister som vill vara en del av ett starkt team som levererar den bästa arbetsgivarservicen för techbranschen. Förutom en arbetsrättsjurist med intresse för tvistlösning och processföring söker vi en arbetsrättsjurist med affärsfokus.