Hoppa till innehåll

TechSverige sänker medlems­avgiften

Under TechSveriges årsmöte den 16 maj togs beslut om en sänkning av medlemsavgiften för 2025 om tio procent för medlemmar med arbetsgivarservice och kollektivavtal.

– De utredningar som legat till grund för styrelsens beslut att stå fristående från Almega har visat på ett utrymme för avgiftssänkningar och samtidigt utveckla vår service och vårt erbjudande till medlemmarna, säger Åsa Zetterberg, förbundsdirektör på TechSverige. 

Medlemsavgiften sänks med 10 procent från 2025 för medlemmar i arbetsgivarsektionen. 

– TechSverige är Sveriges största bransch- och arbetsgivarorganisation för it-, telekom- och techföretag och vi erbjuder våra medlemsföretag med kollektivavtal fri rådgivning i arbetsgivarfrågor, stöd vid förhandlingar och tvister, regional närvaro och vår service ska fullt ut branschanpassas. Att vi från 2025 kan göra detta till en lägre kostnad för medlemsföretagen känns väldigt bra, säger Åsa Zetterberg. 

Läs mer om vad som ingår i ditt medlemskap och om beslutet att kliva ur nuvarande samverkan med Almega.  
https://www.techsverige.se/det-har-far-du-som-medlem-i-techsverigedet-har-far-du/ 

Per Wallentin, styrelseordförande om beslutet: https://www.youtube.com/watch?v=63Mt9VDT_pk