Hoppa till innehåll

Den 9 oktober beslutade Svenskt Näringsliv om en nedsättning av medlemsavgiften med 25 procent för andra halvåret 2020.

Bakgrunden till beslutet att reducera medlemsavgiften under detta halvår är det ekonomiska läget. För åtskilliga medlemmar är krisen ännu akut. En av Svenskt Näringslivs viktigaste uppgifter just nu är förklara för politiska beslutsfattare hur krisen slår och vilka åtgärder som kan bidra till att få fart på Sverige igen.

Medlemsavgiften för perioden 20200701-20201231 kommer att faktureras 20201102. Kontakta faktura@svensktnaringsliv.se om ni har frågor om fakturan.

Många av Svenskt Näringslivs förslag till krisåtgärder har fått gehör i regering och riksdag. Men ytterligare åtgärder behövs. En del av de krav som riktas mot beslutsfattarna beskrivs på www.återstartasverige.se.