Hoppa till innehåll

Medlemslunch i Sundsvall

Är du nyfiken på hur det står till med techbranschen i Sverige, och kanske särskilt i Norrlandsregionen? Vill du höra mer om vad som faktiskt gäller kopplat till de nya reglerna i uthyrningslagen och hur de eventuellt påverkar dig och ditt företag?

Du som medlem i TechSverige är välkommen till lunchmöte i Sundsvall den 11 april! Vid mötet deltar bland annat TechSveriges styrelseordförande Per Wallentin,förbundsdirektör Åsa Zetterberg, chefsekonom Christina Ramm-Ericson, förhandlingschef Einar Humlin, Karolina Löf, chefsjurist samt Svenskt Näringslivs regionchef Eva Nordlander.

Program: 

Techbranschens nuläge och framtid

TechSveriges chefsekonom, Christina Ramm-Ericson drar siffror om branschens utveckling utifrån vår branschrapport och bryter ner sifforna på regional nivå, specifikt för Norrlandsregionen. Christina kommer även att presentera pinfärska resultat från TechSveriges nya rapport om techbranschens framtida kompetensbehov. 

Aktuella arbetsgivarfrågor

Hur jobbar TechSverige med utvecklingen av techsektorns kollektivavtal? Och hur ser vi till att kollektivavtalen är relevanta framöver? 

Vad är det egentligen som gäller kopplat till uthyrningslagen? 

Einar Humlin förklarar och förtydligar hur de nya reglerna i uthyrningslagen påverkar er som techbolag.

Vad händer kopplat till lönetransparensdirektivet? 

TechSveriges nya chefsjurist, Karolina Löf förklarar övergripande vad lönetransparensdirektivet – som ska vara genomfört i svensk rätt senast juni 2026 – innebär för nya skyldigheter för arbetsgivare och vilka förberedelser du kan göra redan nu. EU-direktivets syfte är att bekämpa lönediskriminering genom att ge arbetstagare större insyn i lönesättningen och underlätta för enskilda att driva domstolsprocesser om lönediskriminering.

Aktuellt från TechSverige 

TechSveriges styrelseordförande Per Wallentin (tillika VD Knowit) och förbundsdirektör Åsa Zetterberg, berättar om beslutet att kliva ur nuvarande samverkan med Almega och om hur ett fristående TechSverige kan skapa ökad nytta för er medlemmar.

  • När: Onsdagen den 11 april kl. 11.30-13.00, inkl lunch
  • Var: Centralen Sundsvall (Casinoparken 1)

Vi behöver din anmälan senast 10 april.

Varmt välkommen!

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}