Hoppa till innehåll

”Viktigt att vi utvecklar erbjudandet”

Som en viktig beståndsdel i TechSveriges arbete med att skapa en egen arbetsgivarverksamhet är Karolina Löf ny som chefsjurist sedan den 8 januari. Karolina leder arbetet med att utveckla TechSveriges service till medlemsföretagen till att bli än mer relevant och attraktivt för techföretag.

 – Vi vill bygga upp en arbetsgivarverksamhet som är skräddarsydd efter techföretagens unika behov och förutsättningar. Därför är det viktigt att vi utvecklar erbjudandet tillsammas med medlemmarna, säger Karolina Löf. 

Bland annat kommer en referensgrupp att tillsättas för att testa nya idéer.  

– Vi har lovat våra medlemmar samma tjänster som tidigare, men det är väldigt viktigt att de får tycka till om vad som är bra och vad de skulle vilja ha mer av. 

TechSveriges nya chefsjurist är en tingsmeriterad process- och arbetsrättsjurist som kommer närmast från rollen som processchef på Svenskt Näringsliv. Hon har även gedigen kompetens i EU- och internationella frågor samt om nya LAS och Huvudavtalet.  

– Jag är väldigt glad över att få vara en del av TechSveriges fortsatta resa och bidra i uppbyggandet av en modern och för branschen anpassad arbetsgivarservice. Techbranschen är en spännande och viktig bransch som har stor betydelse för såväl jobbskapande som svensk konkurrenskraft, säger Karolina Löf och fortsätter: 

– Jag ser verkligen fram emot att få lära känna branschen och förstå arbetsgivarnas olika behov för att kunna skapa bästa möjliga nytta för befintliga och framtida medlemmar i TechSverige.