Hoppa till innehåll
Vad ansvarar du för på TechSverige?
– Jag ansvarar för all vår kommunikation – till medlemmar och andra intressenter – samt för vår externa opinionsbildning. Dessutom ansvarar jag för vårt erbjudande gentemot såväl nuvarande som potentiella medlemmar.

Varför ska man vara medlem i TechSverige?
– Vi vill vara den självklara organisationen som samlar alla typer av techbolag i Sverige. Vi vill förenkla för dig som tech-företagare att just vara tech-företagare. Vare sig det handlar om rätt förutsättningar att bedriva din verksamhet: näringspolitiskt, regulatoriskt. Eller i din roll som arbetsgivare.

Vad är det bästa med att jobba på TechSverige?
– Att få företräda en hel bransch, en stor mängd företag som tillsammans står för framtiden, för möjligheter, för innovation och nytänkande. Varför skulle man inte vilja jobba med det? Att dessutom få göra det i en tid där digitaliseringsutvecklingen rullar på i rekordfart och där nyttan av det tjänster och produkter som vår bransch levererar kanske aldrig varit större. Jag tänker inte minst på de utmaningar som pandemin fört med sig. För mitt i allt elände har coronakrisen påvisat styrkan i digitaliseringen och det faktum att vår bransch – från dag ett – gick samman för att underlätta för alla delar av samhället. Om det inte vore för vår världsledande techsektor hade vi stått ännu svagare i krisen. Klart man blir stolt och glad över att få jobba för det!