Hoppa till innehåll
Vill du jobba för ett Sverige där digitaliseringens möjligheter tas tillvara ännu bättre och för en digital sektor i världsklass? Är du dessutom en engagerad och samhällsintresserad kommunikatör med erfarenhet inom pressarbete, event och digitala kanaler? Då har vi på TechSverige ett riktigt spännande konsultuppdrag för dig.

Då vår ordinarie stjärna snart ska gå på föräldraledighet, söker vi nu för ett längre konsultuppdrag en driven kommunikatör med erfarenhet av pressarbete som vill utveckla vårt arbete med våra digitala kanaler och event.

Som kommunikatör med ansvar för press, digitala kanaler och event kommer du att ha en synnerligen viktig roll för att stärka vårt mediegenomslag och våra relationer med våra medlemsföretag och andra nyckelaktörer.

Vi söker en skicklig skribent med förmåga att kommunicera komplexa frågeställningar, som arbetar självständigt och driver kommunikationsprojekt. Vi vill att du utvecklar konkreta nyhetsvinklar och arbetar för att skapa redaktionell synlighet i våra prioriterade frågor.

Läs allt om tjänsten och ansök här