Hoppa till innehåll
Vad ansvarar du för på TechSverige?
– Kompetensfrågor, inkludering och branschens attraktivitet.

Varför tycker du att det är viktigt att arbeta med det du gör?
– Tillgång till rätt kompetens är avgörande för att techföretagen ska kunna växa och utvecklas. Men att hitta rätt kompetens är en stor utmaning inom techbranschen. I mitt arbete blir det viktigt att skapa bättre förutsätter för branschen att rekrytera och attrahera den kompetens som behövs. Det innebär alltifrån att påverka beslutsfattare att investera i olika kompetenssatsningar till att stödja branschen att arbeta strategiskt med kompetensförsörjning, jämställdhet och mångfald.

Vad är det bästa med att jobba på TechSverige?
– Engagemanget från medlemsföretagen i kombination med ambitionen hos teamet på TechSverige med Åsa Zetterberg i spetsen. Det är otroligt motiverande och inspirerande att gå till jobbet varje dag.