Hoppa till innehåll
I det  åttonde avsnittet av Vitecherupp-podden handlar det om digitaliseringen av vård och omsorg – för en bättre hälsa. Om de många utmaningar som Sverige står inför, men också möjligheterna som den digitala omställningen för med sig. Vad är det som krävs för att vi ska kunna nyttja digitaliseringens fulla potential?

Vi pratar om healthtech; en delbransch inom tech som vuxit i takt med den högteknologiska utvecklingen tillsammans med behovet av en bättre och mer effektiv vård. Det är en delbransch som är intressant och viktig ur många aspekter och som haft en betydande roll under coronarkrisen.

Medverkar gör Patrik Sundström digitaliseringschef på SKR, Sveriges Kommuner och Regioner, och Eric Teder, Sverigechef för Doktor.se.

David Bogerius är programledare och Nicole Vianna redaktör.