Hoppa till innehåll
Är du en erfaren säljare med kund- och medlemsnytta som grund för ditt arbete? Kan du se dig själv som produkt- och konceptägare med ansvar för hela kundresan? Vill du arbeta hos en bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar en av Sveriges snabbast växande branscher? Då kan Medlemsansvarig hos oss vara en roll för dig – varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får ett stort utrymme och ansvar för utveckling av våra erbjudanden till våra befintliga och nya medlemmar. Du kommer att ingå i ett mycket engagerat, kompetent och professionellt team som stöttar dig i din egen utveckling och för att gemensamt skapa mervärde till våra medlemsföretag som verkar i en snabbt växande bransch.

Läs mer om rollen och ansök här