Hoppa till innehåll
Vill du jobba för en världsledande techsektor i Sverige? Vi söker näringspolitiska experter som vill göra skillnad.  


Nu söker vi två vassa näringspolitiska experter som ska arbeta med att driva på, bevaka och påverka utvecklingen inom branschens prioriterade frågor med särskilt fokus på kompetensförsörjning och branschens attraktivitet samt datadriven innovation, säkerhet och internetrelaterade policyfrågor.

Som  näringspolitisk expert kommer du att ha en synnerligen viktig roll för att stärka techbranschens och våra medlemsföretags möjligheter att utvecklas och påverka frågor som på sikt är direkt avgörande för branschen.

Vi söker dig som har ett stort intresse och erfarenhet från branschen och är väl insatt i våra prioriterade frågor. Du ska gilla och ha förmågan att vara både generalist och expert, och att sätta dig in i för branschen olika aktuella frågor. I expertrollen ska du, genom att vara väl inläst på ditt område, inspirera och vägleda politiker, tjänstemän och företagsledare och på sikt bli en efterfrågad talesperson för dina frågor. Du ska ha en god förmåga att driva och kommunicera komplexa frågeställningar.

Läs mer och ansök här