Hoppa till innehåll
IT&Telekomföretagen arbetar för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för den digitala sektorn i Sverige och för en hållbar digital omställning av samhället.

Digitaliseringen kräver mod, mognad och kompetenta människor. Utan IT&Telekomföretagens medlemmar skulle Sverige inte vara rustat för omvandlingen som nu sker. För att utvecklingen ska kunna fortsätta krävs det att branschens förutsättningar och utmaningar står högt på den politiska agendan. Vårt uppdrag, att driva på och underlätta digitaliseringen av Sverige, är angeläget. Nu förstärker vi teamet och söker två nya nyckelspelare.

I rollen som näringspolitisk chef blir din huvuduppgift att inspirera och vägleda beslutsfattare och nyckelaktörer på olika nivåer för att driva på samhällets digitalisering och förbättra förutsättningarna för vår bransch.
Som projektkoordinator kommer du att arbeta både strategiskt och administrativt som förbundsdirektörens högra hand och som ett nav för hela kansliet.

Länk till ansökan och mer information om den utannonserade tjänsten: Näringspolitisk chef

Länk till ansökan och mer information om den utannonserade tjänsten: Projektkoordinator