Hoppa till innehåll

Frukostevent med fokus på mångfald

Som en inledning på Internationella Kvinnodagen den 8 mars bjuder TietoEvry in till ett frukostevent som belyser jämställdhet och mångfald genom såväl fakta och forskning som humor!

Tid: Fredagen den 8 mars kl 8-10 (frukost serveras från kl 7.45)

Plats: Tietoevry, Gustav IIIs boulevard 130, Solna

Tietoevrys globala rekryteringschef Anna Gulliksen presenterar pinfärska resultat från undersökningen ”Unga kvinnor och Tech” och vi diskuterar konsekvenser och möjliga åtgärder med bl.a. Ana Andric, Näringspolitisk expert på TechSverige – vilka nyligen släppt rapporten Kompetensbehoven inom tech.

Efter detta bjuder vi på en stor portion nyttig kunskap kryddad med mycket humor, serverad av Fanny Widman, opinionsbildare inom jämställdhet och mångfald och Aron Kroon, HR-direktör på Schibsted och flerfaldigt belönad föreläsare inom mångfald. 


Alla snackar inkludering men ändå tassar man ofta på tå. Vi tar oss an frågorna kring jämställdhet och jämlikhet som du alltid velat ställa men aldrig vågat. Vi bjuder på en humoristisk, provocerande och framför allt lärorik timme med mig och Aaron Kroon. Med lika delar hjärta som hjärna, och med hjälp från publiken, gör vi det svåra enkelt. Välkommna!” hälsar Fanny Widman och Aron Kroo

Begränsat antal platser, först till kvarn…

Vänligen anmäl dig till:  alexandra.karnlund@tietoevry.com och meddela då även eventuella alleriger