Hoppa till innehåll

Tech­branschen och den ekonomiska utvecklingen

TechSverige lanserar Techpanelen och du är välkommen till den första träffen.

Tillsammans med Svenskt Näringslivs Företagarpanel kommer TechSverige att börja följa, sammanställa och presentera ett antal frågor kring förändringar i sysselsättning, försäljning och investeringar i din verksamhet samt några aktuella näringslivsfrågor. Svaren på dessa frågor bryts ner på techbranschen och kommer att presenteras 14 december.

På scenen inleder Per Wallentin, vd på Knowit AB, tillsammans med Åsa Zetterberg, förbundsdirektör på TechSverige. Därefter kommer Patrik Joyce, chefsekonom på Almega, och Christina Ramm-Ericson, näringspolitiskt chef på TechSverige, att presentera resultatet. En panel bestående av Sofia Gerstenfeld, vd på Visma Enterprise, Vahid Zohali, vd på IBM Svenska och Jenny Lindqvist, chef för Nord- och Centraleuropa på Ericsson reflekterar över resultatet och vad det innebär för branschen.

När programmet på scen är klart blir vi alla huvudpersoner då vi tillsammans ska mingla med glögg och klassiska tillbehör.

Program 16:30-17:30

  • Inledning
  • Genomgång av resultat samt tjänsteindikatorn
  • Paneldiskussion
  • Sammanfattning och avrundning

Glögg och mingel 17:30-18:30

Detta event är exklusivt för medlemmar i TechSverige och då platserna är väldigt begränsade är det först till kvar som gäller så passa på att anmäla dig direkt. Kom även ihåg att avboka din plats om du får förhinder så att någon annan kan komma istället.

Eventet kommer att spelas in och genom att du anmäler godkänner du det.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}