Hoppa till innehåll

People in tech – fysisk träff i Göteborg

Så blir du en skicklig förhandlare i arbetslivet.

 

Att vara en skicklig förhandlare och kunnig i förhandlingsteknik är idag en mycket viktig kompetens i näringslivet. Som HR-chef, HRBP eller i någon annan viktig roll ställs man alltmer inför olika förhandlingssituationer i arbetslivet. Det kan vara en förhandling med facket, ett stöd till en chef som ska hantera en medarbetare eller kanske till och med en advokat som hört av sig för en anställds räkning. 

På denna träff går vi igenom de allra viktigaste sakerna du behöver lära dig för att bli en skicklig förhandlare i din HR-roll, du får även en del tips kring retorik samt hur du kan lösa en låst förhandlingssituation.

Den här gången testar vi att genomföra fysiskt på plats i Göteborg men självklart finns möjligheten att vara med även digitalt. Du väljer i anmälan om du deltar fysiskt eller digitalt.

Adress: Knowit Solutions CoCreate AB, Vikingsgatan 3

Vi hoppas att du vill och har möjlighet att avsätta tid och utvecklas tillsammans med oss i nätverket!

Nätverket People in tech – för dig om arbetar med HR inom techsektorn!

TechSverige är en bransch-och arbetsgivarorganisation för företag inom techsektorn i Sverige. Vi representerar över 1400 företag med omkring 100 000 anställda.

Med vårt nätverk People in tech vill ge dig möjlighet till nya kontakter inom branschen samt erbjuda kortare föreläsningar och diskussioner kring aktuella arbetsgivarfrågor. Nätverket riktar sig till dig inom HR på TechSveriges medlemsföretag.

Har du önskemål om vad vi ska ta upp så skicka gärna ditt förslag till tobias.odervang@techsverige.se.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}