Hoppa till innehåll

Medlemslunch i Umeå

Är du nyfiken på hur det står till med techbranschen i Sverige, och kanske särskilt i Norrlandsregionen? Vill du höra mer om vad som faktiskt gäller kopplat till de nya reglerna i uthyrningslagen och hur de eventuellt påverkar dig och ditt företag?

Du som medlem i TechSverige är välkommen till lunchmöte i Umeå den 10 april! Vid mötet deltar bland annat TechSveriges styrelseledamot Linus Wallin, förbundsdirektör Åsa Zetterberg, chefsekonom Christina Ramm-Ericson, förhandlingschef Einar Humlin, Karolina Löf, chefsjurist samt Svenskt Näringslivs regionchef Mats Andersson.

Program: 

Techbranschens nuläge och framtid

TechSveriges chefsekonom, Christina Ramm-Ericson drar siffror om branschens utveckling utifrån vår branschrapport och bryter ner sifforna på regional nivå, specifikt för Norrlandsregionen. Christina kommer även att presentera pinfärska resultat från TechSveriges nya rapport om techbranschens framtida kompetensbehov. 

Aktuella arbetsgivarfrågor

Hur jobbar TechSverige med utvecklingen av techsektorns kollektivavtal? Och hur ser vi till att kollektivavtalen är relevanta framöver?

Vad är det egentligen som gäller kopplat till uthyrningslagen? 

Einar Humlin förklarar och förtydligar hur de nya reglerna i uthyrningslagen påverkar er som techbolag.

Vad händer kopplat till lönetransparensdirektivet? 

Aktuellt från TechSverige 

TechSveriges styrelseledamot Linus Wallin (tillika VD Atea) och förbundsdirektör Åsa Zetterberg, berättar om beslutet att kliva ur nuvarande samverkan med Almega och om hur ett fristående TechSverige kan skapa ökad nytta för er medlemmar.

  • När: Onsdagen den 10 april kl. 11.30-13.00, inkl lunch
  • Var: ELITE HOTEL MIMER,  KUNGSGATAN 75, Umeå

Vi behöver din anmälan senast 9 april.

Varmt välkommen!

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}