Hoppa till innehåll

Lunchträff i Umeå

TechSverige
TechSverige och Almega bjuder in till en lunchträff med kunskapsutbyte och nätverkande.

Den digitala revolutionen har förändrat samhället i grunden och ritat om spelplanen för såväl medborgare som företag och offentliga aktörer. Parallellt har techsektorn klivit fram som Sveriges nya basindustri – en garant för tillväxt, sysselsättning och konkurrenskraft och en accelerator av ett hållbart, demokratiskt samhälle. Möjligheterna är enorma, även om det finns utmaningar i form av exempelvis cybersäkerhet och kompetensförsörjning. Med den nya regeringen på plats är frågan vad som måste prioriteras för att techbranschen ska kunna fortsätta att utvecklas som motor för det svenska näringslivet.

– Sverige behöver ett ännu starkare politiskt engagemang och ledarskap. Ambitionsnivån behöver höjas, liksom modet att fatta de nödvändiga beslut som lägger grunden för ett hållbart, framtidsorienterat och konkurrenskraftigt Sverige, säger Åsa Zetterberg, Förbundsdirektör TechSverige.

Under lunchseminariet får vi lyssna till Åsa Zetterberg, Förbundsdirektör på TechSverige och Kenneth Lidgren, Regionchef Norr, som bland annat delar med sig av statistik kring techbranschen. Tillsammans identifierar vi framgångsfaktorer, utmaningar och framtidssatsningar för att branschen ska kunna fortsätta växa och utvecklas.

Datum och tid: 16/3 mellan 11.30-13.00

Plats: Almegas kontor på Sveagatan 8 i Umeå

Målgrupp: VD eller ägare till bolag inom techbranschen

Träffen är kostnadsfri och vi bjuder på lättare lunch. Antal platser är begränsade så passa på att anmäla dig direkt.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}