Hoppa till innehåll

Gör snabbare affärer med standardavtal

Advokat Erik Bergenstråhle ger en introduktion till avtalsskrivning med fokus på hur TechSveriges standardavtal kan användas för företagsspecifika avtal.

Det finns mycket att vinna på att använda TechSveriges standardavtal då de sedan många år har en stark ställning i Sverige och uppfattas som branschpraxis av våra domstolar.

Med våra standardavtal som grund i affärsuppgörelsen kan ditt företag reducera avtalsförhandlingstiden utan att tumma på det juridiska innehållet.

Den 30 november klockan 08.30-10.30 kommer Erik Bergenstråhle från Advokatbyrån Cirio att ge både en allmän introduktion till avtalsskrivning samt särskilt fokus på hur TechSveriges standardavtal kan användas för att bygga ett företagsspecifikt avtal. Det nya standardavtalet som riktar in sig på välfärdsteknik kommer särskilt att gås igenom. Vi kommer även att få höra Eriks syn på vad man behöver tänka på när det kommer till att teckna avtal kopplat till AI.

Det kommer självklart att finnas möjlighet att ställa frågor om samtliga avtal i TechSveriges utbud. Utbildningen leds av Erik Bergenstråhle, advokat, delägare, Cirio Advokatbyrå och Peter Kjäll, näringspolitisk expert, TechSverige.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Medlemspris

500 kr

1000 kr för icke-medlemmar

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}