Hoppa till innehåll

Arbetsrättsligt stöd erbjuds även icke-medlemmar

Från årsskiftet 2024/2025 kommer TechSverige att erbjuda arbetsrättsligt stöd och service i egen regi till våra medlemmar. För företag som av olika anledningar inte vill eller kan teckna kollektivavtal, men som ändå vill ha råd och stöd i arbetsrättsliga frågor, kommer vi att erbjuda abonnemang för HR- och arbetsrättsligt stöd.

Med abonnemanget får ditt företag tillgång till samma arbetsrättsliga expertis och rådgivning som medlemmar i arbetsgivarsektionen, fast med lagen (istället för kollektivavtalet) som utgångspunkt.  

Mer information och konkret erbjudande kommer att komma under hösten, men är du intresserad och vill veta mer redan nu – skicka gärna en intresseanmälan till Tobias Odervång så återkommer vi direkt till dig. 

Tveka heller inte att kontakta vår chefsjurist Karolina Löf, som gärna berättar mer!