Hoppa till innehåll

25-talet techledare workshopade kring framtidens ledarskap 

På förmiddagen den 19 juni samlades VD:ar och ledande företrädare från 25-talet techbolag för att tillsammans diskutera och inspirera varandra till att ta position som framtiden ledare.

Workshopen arrangerades mot bakgrund av att TechSverige tagit fram ett manifest för framtidens techledarskap. Manifestet, som är tänkt att samla branschens ledare kring en gemensam värdegrund och en konkret vision, syftar till att attrahera ny kompetens men också till att stärka branschens utveckling för att fortsatt kunna agera möjliggörare för svensk konkurrenskraft och ett hållbart Sverige. 

Förmiddagen avslutades med att deltagarna fick möjligheten att ”signera” manifestet och på så vis ställa sig bakom den gemensamma visionen och ledarskapsvärderingarna.  

Är du också ledare i techbranschen och vill ställa dig bakom manifestet? 
Genom att skicka in ditt namn ställer du dig bakom initiativet, den gemensamma visionen och de uttalade värderingarna kring ledarskapet i techbranschen. Ditt namn kommer därefter att publiceras på sidan, tillsammans med övriga techledare som valt att skriva under.