Hoppa till innehåll

– Under Almedalsveckan vill jag och mina kollegor dela med oss av vår kunskap om hur digitaliseringen påverkar många olika delar av samhället och presentera vad som behöver göras för att Sverige ska vara en digitalt och innovativt ledande nation, säger Åsa Zetterberg, förbundsdirektör, IT&Telekomföretagen.

IT&Telekomföretagen är på plats under årets Almedalsvecka. Kontakta oss om du behöver en branschexpert inom digitalisering och digital infrastruktur till ditt arrangemang.

Sveriges tillväxt gynnas av en innovativ och stark digital sektor

– Att företräda en bransch som har en så viktig roll för utveckling av hela samhället – vårt näringsliv, konkurrenskraft och offentliga sektor – är oerhört inspirerande. Sveriges tillväxt, välfärd och hållbarhet gynnas av en innovativ och stark digital sektor, säger Åsa Zetterberg.

Förutom Åsa Zetterberg är följande branschexperter på plats:

My Bergdahl, näringspolitisk expert som gärna pratar 5G, telekom- och infrastruktur, bredbandsutbyggnad, konsumentförtroende och konkurrenskraft.
Henrik Edin, näringspolitisk expert som gärna pratar om frågor som rör hållbarhet och övergripande digitaliseringspolitik.
Mikael Eklund, näringspolitisk expert som gärna pratar policyfrågor som rör säkerhet, öppna data, internet och datadriven innovation.
Fredrik von Essen, näringspolitisk expert som gärna pratar om frågor som rör IT-branschens kompetensbehov, utbildning och jämställdhet.
Johan Mann, förhandlingschef som gärna pratar om framtidens arbetsmarknad och kollektivavtal.

Under Almedalsveckan arrangerar IT&Telekomföretagen arrangerar Säkerhetsbrister, grabbövervikt och jobb som försvinner – kan man lita på IT-branschen?
Var: Tjänsteföretagens Hus, Hotel Almedalen, Strandvägen 8 i Visby.
Tid: Onsdag 3 juli klockan 11.00-11.45.