Hoppa till innehåll

Techsektorn har blivit en allt viktigare del av samhället, en förutsättning för vår ekonomiska utveckling och för hur vi lever våra liv. Detta ställer höga krav på branschens ledare och att de tar sitt ansvar för en fortsatt hållbar utveckling av Sverige.

Men vad innebär detta i praktiken? Hur leder dagens techledare och hur vill morgondagens talanger ledas?

Den 6 november i Näringslivets hus får vi tillsammans möjligheten att ta del av samtal och diskussioner från en rad namnkunniga personer om nutidens och framtidens ledarskap. Minglet är kostnadsfritt.

När: Måndagen den 6 november kl. 17.30- ca 19.30 

Var: Svenskt Näringsliv/TechSverige, Storgatan 19, Stockholm

Program:

17.30-18.00 Dörrarna öppnas: passa på att mingla och träffa nya och gamla kollegor

18.00- ca 18.40 Program från scen: 

Ellinor Bjennbacke, biträdande förbundsdirektör på TechSverige, berättar om det ledarskapsmanifest som förbundet tagit fram där målet är att sätta ner foten kring en gemensam värdegrund och konkret vision för branschen. Därefter modererar Hélène Barnekow ett panelsamtal med Vahid Zohali, VD IBM Sverige, Åse Holmberg, VD Sentor och Binette Seck, medgrundare av Changers Tech samt Adonai Tedla, Business Development Pleo tillika fd student Changers Tech. Samtalet handlar om varför det behövs ett techledarskapsmanifest och hur branschens möjligheter och utmaningar ser ut.

Ca 18.40-ca 19.30 Fortsatt mingel